:
 
 

"Стъпка напред"- Ден на отворените врати

There are no translations available.

doors-open-days-dance-centre

На 18-ти януари, събота в Derida Dance Center ще се проведе Ден на отворените врати, по време на който всеки желаещ може да се възползва от безплатен-пробен урок в някоя от танцовите или аеробни дисциплини.

Мотото на Деня на отворените врати през този сезон е „Стъпка напред”, с което целим да провокираме посетителите ни към по-активен и пълноценен живот.


Необходима е предварителна регистрация за желания урок/ тренинг от сайта на танцовия център. Регистрацията отнема няколко секунди и гарантира безплатно посещение за избраната дисциплина в рамките на Деня на отворените врати: http://www.derida-dance.com/qs/bg/component/seminar/

На същия линк има и информация и за графика, по който ще протече събитието. Програмата включва зумба, пилатес, суинг танци, ирландски танци, съвременен танц, ориенталски танци, класически балет, кондиционен тренинг, танци за деца, MTV Street Dance и се очаква тя да бъде допълнително обогатена.

СПЕЦИАЛНА ИЗНЕНАДА! Чрез томбола всеки регистиран и участвал в събитието ще има възможност да спечели 2 билета за спектакъла ARTeFACT на Derida Dance, който ще бъде представен вечерта на същия ден: https://www.facebook.com/events/1408133352764780/

 

facebook-event-doors-open